Iratkozzon fel hírlevelünkre

Rendezvényhelyszín

A Collegium Hungaricum Berlin épülete elhelyezkedésének, műszaki felszereltségének, illetve reprezentatív kialakításának köszönhetően ideális helyszín 5-250 fős rendezvények számára. Az épület terei önmagában, illetve együttesen is bérelhetőek, szükség esetén technikai személyzettel együtt.

A 130 fő befogadására alkalmas Moholy-Nagy terem konferenciák és előadások számára biztosít ideális helyszínt. Az Unter den Lindenre nyíló kétszintes ablakfelülete egyben egy 40 négyzetméteres vetítőfelület, amelyen a terem legutolsó sorából is látható a kivetített projekció. A hangvezérlés és adott esetben a kivetítés felügyelete az ún. rendezői szobában történik, amelyből közvetlen rálátás nyílik a teremre. Egy speciális féligáteresztő vetítővászon segítségével a képet, az épület előtti fényaknákba süllyesztett hangszórók segítségével pedig a hangot kifelé is lehet közvetíteni. A terem egy mozgatható elválasztó fallal kettéosztható, de további helyiségek is rendelkezésre állnak az épületben a kiscsoportos munkára.
A Moholy-Nagy teremmel egy emeleten található konyha kiváló felszereltségével (pl. kombi pároló berendezés) megkönnyíti a Moholy-Nagy teremben, illetve az előtte található folyosón zajló fogadások lebonyolítását. A teremben található színpad, valamint a CHB összes, minőségi bútorzata (pl. Thonet, FORMvorRAT, Alyssee vagy Walter Knoll bútorok) a bérlő igényei szerint változtatható, illetve rendezhető, ezáltal a terem a bérlő igényeinek megfelelően alakítható.

Lenyűgöző épületével és meggyőző technikai felszereltségével a CHB konferenciák és workshopok, de multimediális rendezvények és ünnepi fogadások lebonyolítására is kiválóan alkalmas. Kérdések esetén keresse munkatársunkat!

Georg Demjén
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

További információk
_ Látvány I: Fényképek a bérelhető termeinkről | Montag Modus c. programsorozatunkat bemutató videó a CHB belső tereivel
_ Látvány II: Videók a panorámaterem kivetítőablakán Kiégő Izzók | Peter Greenaway
_ Adatok: a CHB bérelhető termeinek alaprajza emeleti szintenként [pdf-formátum, 4 oldal, 550 KB]
_ Még több információ: Öt vendéglakásunkról, kilátással a Pergamon Múzeumra, illetve az Unter den Lindenre, itt talál információkat

Válogatás referenciáinkból
Alexander von Humboldt-Stiftung
ARTE
BTK - Berliner Technische Kunsthochschule
Bündnis 90/Die Grünen
Bundesarchitektenkammer e.V.
DAAD
Deutsche Grammophon
DFG - Deutsche Forschungsgemeinschaft
EUNIC Berlin
Európai Bizottság
Fernuniversität Hagen
Freie Universität Berlin
Fulbright Bizottság
Hanns-Seidel-Stiftung e.V.
gemeinnützige Hertie-Stiftung
Humboldt-Universität zu Berlin
IKK - Bundesverband der Innungskrankenkassen
internationales literaturfestival berlin
Medienwerk NRW
mdr
MitOst
Stiftung Flucht, Vertreibung, Versöhnung
Suhrkamp-Verlag
Theodor Heuss Kolleg
Umweltbundesamt

ESEMÉNYNAPTÁR


2017
22
Október
H K Sz Cs P Szo V
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

KIEMELT ESEMÉNYEK

Nincsenek események

ESEMÉNYEK

Nincsenek események

Hirdetések