2017. szeptember 28. 20-22:00 Digital Calligraffiti – Networked Scenario, Berlin-Bejrút

A Public Art Lab és a From Here To Fame Publishing projektje, a Collegium Hungaricum Berlinnel együttműködve az új bejrúti Goethe Intézet megnyitását köszönti. A hálózat-alapú élő performanszon a két városban grafikusművészek bocsátkoznak a helyszíneken átívelő dialógusba, kalligraffiti-üzeneteken keresztül. A Collegium Hungaricum Berlin homlokzata erre az alkalomra digitális vászonná alakul, a Michael Ang (Mang) és Hamza Abu Ayyash által kidolgozott interaktív fényrajz-eszköz, az Infl3ctor segítségével, amelyet VJ Zoey Vero működtet majd.

Artikel DigitalCall BerlinBejrut
Bejrúti művészek: Schriftzug, Hayat Chabban, Moe Calligraffiti, Hamza Abu Ayyash. Berlini művészek: Kadir Amigo Memis és mások.

Bejrútban a Digital Calligraffiti a White Wall 2017 Festival része, amelyet Don Karl (From Here To Fame) és a bejrúti Goethe Intézet gondoznak. A fesztivál részeként nemzetközi rangú művészek, pl. Seed és Case érkeznek a városba, nagyméretű kalligraffitiket készíteni. A projekt bejrúti projekciójának létrejöttét a Turisztikai Minisztérium támogatja.