Online látogatás a CHB-ban

A CHB a szövetségi intézkedésekkel összhangban továbbra sem tart rendezvényeket. A virtuális térben azonban éjjel-nappal felkereshet minket. 

A CHB a következő hetekben is sokféleképpen lesz jelen a virtuális térben: közösségi média felületeinken és heti hírlevelünkben rendszeresen jelentkezünk, e-mailben és messengeren pedig továbbra is fordulhatnak hozzánk.

Facebook-oldalunkon naponta aktuális tartalmakkal várjuk Önöket a magyar művészeti és kulturális élet legfrissebb híreivel és berlini vonatkozású posztokkal. CHB to go napi sorozatunkban rövid kulturális cikkeket kínálunk elvitelre, míg CHB Podcast címmel otthon forgatott videók formájában jönnek házhoz a felkért művészek könyvajánlói és zenés bejelentkezésekei. 

YouTube-csatornánkon az intézet rendezvényein készült újabb és régebbi felvételeinket is felfrissítve tesszük közzé CHB Archiv sorozatunk részeként. Követőinknek szívesen ajánljuk Instagram-oldalunkat is, ahol vizuális újdonságokkal jelentkezünk rendszeresen.

További jó hír, hogy virtuális projektjeink mellett „valós” éves programjaink előkészítésén is dolgozunk. Reméljük, mielőbb személyesen is viszontláthatjuk Önöket!